LOPEN OM JE GRENZEN TE VERLEGGEN

Major Marathons

DE CLUB & 6 STARS MEDAILLE

Opgericht in 2023 door Marathonman Stefaan Engels, met één doel, mensen in beweging brengen door zowel coaching als marathonreizen aan te bieden.

6 Stars Medaille

De Six Star Medaille werd in 2016 door de Abbott World Marathon Majors in het leven geroepen om de lopers te eren die alle zes Major marathons uitlopen.

Volgens de laatste cijfers zijn er intussen 8.143 Six Star lopers uit 104 verschillende landen. Er zijn slechts enkele honderden in België.

Bij het lopen van je zesde major marathon kan je best de Abbott World Marathon Majors organisatie contacteren. Zij zorgen er dan voor dat je de officiële 6 Star Medal aan de finishlijn in ontvangst kan nemen. 

Na het behalen van je zesde Major word je opgenomen in de Hall of Fame van de Abbott World Marathon Majors. Onze club heeft daarbovenop ook nog eens zijn eigen exemplaar om dit speciale moment dubbel en dik te vieren.

Rooting for you

Aanpak

COACHING

Klaar om je ultieme doel te bereiken?

Werken met een coach lijkt misschien een voorrecht voor professionele lopers. Toch hebben recreatieve atleten waarschijnlijk nog meer baat bij de aandacht, kennis, en begeleiding van een coach. 

Elke marathonloper zou zich moeten afvragen, waarom doe ik dit?

Waarom maandenlang trainen voor één pijnlijke dag waarvan het weken duurt om te herstellen? Waarom geld uitgeven aan coaching en trainingen als een perfecte race niet gegarandeerd is? Omdat enkel via de juiste begeleiding je eigen trainingservaring zal kunnen verbeteren, het zal je fitter maken dan je ooit bent geweest, en je onmisbare kennis op continue basis zal opdoen het marathonlopen.

Stefaan Engels, marathonman en oprichter van de club, helpt jou om je fysiek en mentaal voor te bereiden om jouw doelen voor iedere marathon te bereiken.

LIDMAATSCHAP 6 stars club